Comerç, restauració i hostaleria

  • Objectius

    Conèixer i compartir l’abast de la repercussió que ha generat la pandèmia de la COVID-19 a la ciutat i més especialment als sectors econòmics de la restauració, l’hostaleria i el comerç.

    Recollir propostes que ajudin a minimitzar l’impacte de la COVID-19.

    Valorar pros i contres sobre propostes de canvi de model econòmic que ajudin a reduir l’elevat nivell de dependència.

  • Qui en forma part?

    Institucions més significatives de la ciutat:

    • Alex Goñi, PIMEC
    • Marga López, UAB
    • Mercè Magañá, UAB
    • Francesc Garcia, CCOO
    • Pao Galván, CCOO
    • Ramon González, CCOO
    • Ángel Lázaro, Cambra de comerç, indústria i navegació de Barcelona

    Consells Sectorials de Ciutat:

    • Salvador Vendrell, Consell Municipal de Ciutat i Comerç
    • Salvador Domínguez, Consell Municipal de Consum
    • Francesc Povedano, Economia, treball, competitivitat i hisenda

    Fitxer General d’Entitats:

    • Nuria Patricio, Barcelona Oberta
    • Oriol Agulló, Barcelona Oberta
    • Joan Vidal, Associació Músico Cultural Más Guinardó
  • Conclusions i retorn

  • Imatges