Comerç, restauració i hostaleria
Objectius
Conèixer i compartir l’abast de la repercussió que ha generat la pandèmia de la COVID-19 a la ciutat i més especialment als sectors econòmics de la restauració, l’hostaleria i el comerç.
Recollir propostes que ajudin a minimitzar l’impacte de la COVID-19.
Valorar pros i contres sobre propostes de canvi de model econòmic que ajudin a reduir l’elevat nivell de dependència.
Qui en forma part?
Institucions més significatives de la ciutat:
- Alex Goñi, PIMEC
- Marga López, UAB
- Mercè Magañá, UAB
- Francesc Garcia, CCOO
- Pao Galván, CCOO
- Ramon González, CCOO
- Ángel Lázaro, Cambra de comerç, indústria i navegació de Barcelona
Consells Sectorials de Ciutat:
- Salvador Vendrell, Consell Municipal de Ciutat i Comerç
- Salvador Domínguez, Consell Municipal de Consum
- Francesc Povedano, Economia, treball, competitivitat i hisenda
Fitxer General d’Entitats:
- Nuria Patricio, Barcelona Oberta
- Oriol Agulló, Barcelona Oberta
- Joan Vidal, Associació Músico Cultural Más Guinardó
Reunions i actes
Conclusions i retorn
Imatges